maanantai 1. lokakuuta 2012

citycollege

Lupaan, että tässä kuussa blogi päivittyy useammin kuin viime kuussa, tai ainakin ompelen määrällisesti enemmän. Ainakin tämä kuu alkoi räväkästi, sillä päättelin äsken kaksi keskeneräisenä ollutta ompelusta itselleni. 

Erityisen iloinen olen tästä pidemmän mallisesta velourtakista, joka viimeisimmässä Ottobressa (5/12) on tehty villaneuloksesta. Käytännöllisenä ja pihinä tein sen kuitenkin edullisesta ja helposti pestävästä velourista (josta piti tulla lapselle housut). Kangas on ihanaa siniharmaata velouria Ikasyrilta, ja maksoikin vain 9€/m. Takille tuli siis hintaa huimat 6,8€ kun vetoketjunkin löysin paikallisen liikkeen alennuslaarista. Ohje 15, koko 38.

 
  Lyhensin takkia ohjeenmukaisesta reilut 10cm, muutin taskujen muotoa ja vuoritin kauluksen kokonaan trikoolla. Sain kauluksen ommeltua pussiksi niin, että kaikki saumat jäivät nurjalle. Eipä kutittele niskaa. 

 

Toinen omaan kaappiini päässyt vaate on uusi paita kietaisumallisella yläosalla ja pussihihoilla. Kaava on joku muinainen SK:n imetyspaitakaava muistaakseni koossa 38 ja rankasti muokattuna. Yhä edelleen pitäisi pienentää etuosaa ja madaltaa olkasaumoja. Imettävänä olisin kai rintavampi, mutta nyt tämä meinaa pudota päältä.

2 kommenttia:

  1. Tuo velourtakki näyttää hyvältä! Eikä tullut paha hinta ollenkaan.

    VastaaPoista
  2. Se ON ihana <3 Juuri sopivan pitkä että peittää selän kun vie pyöräillen lapsia päiväkotiin. Ja niin istuva, ettei jää ryttyyn painamaan takin allakaan. Aika napakka kaava, jos tekisin paksummasta kankaasta niin ottaisin normaalia isomman koon.

    VastaaPoista