torstai 5. heinäkuuta 2012

Seuraavat puoli vuotta

Monesti saan kuulla kuinka täytyy olla halpaa kun tekee lastenvaatteita itse. Olen arvellut, että se saattaisi olla halpaa jos tekisi vaatteita edullista kankaista ja ostaisi ostovaatteet kirppikseltä. Kirppisostoihin on pyrittykin, mutta täytyy myöntää että kankaat eivät aina ole ihan edullisimmasta päästä ja erityisesti alesta tulee ostettua myös merkkivaatteita.

Koitan seurata perheessämme lastenvaatteisiin menevää rahasummaa jouluun saakka, eli puolen vuoden ajan. Sisävaatteita pyrin tekemään parhaani mukaan itse, mutta ainakin ulkovaatteet ostetaan kaupasta. Lupaan yrittää blogata jokaisen vaatehankinnan ja -ompeluksen hintoineen tänne ja seurata vaatteisiin kuluvaa summaa. Toivottavasti kehtaan tehdä sen siinäkin kohdassa kun summa jo hävettää...

No, tässä alku:
Edellisessä postauksessa esittelin esikosielle ompelemani farkkushortsit, jotka vihdoin viimeistelin. hintaa näille tuli pyöreät 0 euroa, sillä materiaali on täysin omista vanhoista housuistani ja resorikin jostain saatua.


Tällä ensimmäisellä viikolla on tullut hankittua esikoiselle yksi lyhythihainen kauluspaita hintaan 12,9€. Laskelmien yhteissummaa alan seurata omalla sivullaan, jonne löytyy linkki oikeasta sivupalkista.

Lopuksi vielä pieni mainos: KiKiDuu arpoo blogissaan! Palkinnot ovat hyvät, joten kannattaa osallistua.

2 kommenttia:

  1. Tekisi varmaan itsellekin hyvää seurata paljonko rahaa menee lasten vaatteisiin. Täytyy myöntää, että olen kyllä melkoisen höveli, mitä kankaisiin ja vaatteisiin tulee. Mielelläni tekisin kankaistakin ale-löytöjä, mutta ihastun aina uutuuskankaisiin täydellä hinnalla...

    VastaaPoista
  2. Minäkin tupaan aina ihastumaan niihin kalliimpiin vaihtoehtoihin; merkkivaatteisiin ja uusimpiin kankaisiin. Koitan ottaa itseäni niskasta kiinni ja muistaa että lapset eivät välitä ovatko vaatteet uusinta muotia vai edellisen kauden mallistosta.

    VastaaPoista