sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

Ompelupaikan muutos



Pitkään ompelin vaatehuoneeseen rakennetussa ompelusopessa. Kylpyhuoneremontti johti kuitenkin siihen, että vaatehuonekin piti tyhjentää parin kuukauden ajaksi. Samaan aikaan alkoi ärsyttää, että ompeluharrastus kärsi muiden nukkumisesta viereisessä huoneessa, tai muiden unet minun harrastuksestani. Ahdaskin tuo oli, pöytätila 40x100 cm ja siitäkin osa jäi hyllyn alle.


Aloin haaveilla Pinterestin kautta löytämästäni harrastekaapista. Löytyy täältä. Ongelmiakin tuossa versiossa näin: pöytä pitäisi aina laskea alas eli siirtää koneita kun lopettaa, ja avaamiseen tarvitsee runsaasti tilaa. Ihana joka tapauksessa!


Onnekseni sukulointikaupungin loistavasta kierrätyskeskuksesta löytyi aivan sattumalta aivan ihana vanha puukäsityöluokan kaappi! Salon teollisuusyhtymä Oy:n uskomattoman kaunis Koulukalusto-kaappi muutti meille. Muutossa oli pieniä ongelmia, kuten se että emme omista peräkärryä ja asumme 300 km päässä ko. kierrätyskeskuksesta. Kaapin ja kärryn väliin ei myöskään jäänyt turhaa liikkumatilaa vaan se saatiin juuri ja juuri laskettua kyytiin. Pois saaminen olikin luku sinänsä. Vaan sisään se saatiin muutaman kommervenkin kautta!

Sisään saadun kaapin täytin pika pikaa vähän miten sattuu. Tärkeintä oli saada ompelutarvikkeet remontilta suojaan.


Ompelukäyttöön kaapista ei kuitenkaan tällaisenaan ollut, sillä osa hyllyistä oli vinoja, ilmeisesti työkalujen säilytyksen takia.


Irroitin kolme hyllyä saadakseni suoran pöytätason, sen päälle työskentelytilaa ja alle säilytystilaa. Hieno koristeellinen lista ja yksi hylly hakevat vielä paikkaansa. Antakaa ihmeessä kommenttilaatikossa vinkkejä, jos keksitte mhin voisin ne laittaa :)


Valmis!

Kerta kiellon päälle: ennen ja jälkeen

1 kommentti:

  1. Kivasti ideoitu! Voisko kaunista koristelistaa käyttää jonakin "seinätelineenä"? Mummi

    VastaaPoista