torstai 2. helmikuuta 2017

Maku muuttuu


Kuopuksen viimein kasvettua pikkuisen olen kaivellut kaapista siskolta talletettuja vaatteita. Huomatakseni, että se kuusi vuotta sitten tullut pikkuinen tahra, jota ei silloin juuri edes huomannut, häiritsee nyt aivan uudella tavalla. Että ne keskimmäiselle sopivat vaatteet putoavat perheen pienimmän päältä, vaikka pituutta olisi nyt sopivasti. Väritkään eivät enää iske, tytöt ovat sekä iholtaan että hiuksiltaan eri maailmasta.


Käsi kaivautuu kangaskaappiin: hiukan murrettuja, kuitenkin heleitä sävyjä. Paljon yksivärisiä, väliin hillittyä kuosia. Tämän frillamekon kaavoitin itse. Hiukan iso on, vaikka pohjalla oli 74 cm Kisuliini-body (Ottobre kids 6/12, 1.?)


Tässä vielä paremmassa kuvassa jouluksi valmistunut Hiiop! koossa 80 cm.


Ottobre Kids 1/17, 1. 80 cm. Ei pysy vielä päällä, mutta ehkä kesällä? Vielä olisi parempi malttaa pysytellä 68/74 cm kaavoissa, saisi paremmin suoraan käyttöön.


Näistä tuli aivan hitti! Ihanat päällä, kaikessa vauvamaisuudessaan <3 Kaava on jostain vanhemmasta Ottobresta, pyllypuolella on erillinen keskipala. Kaava on lahkeista pidennetty 68 cm.


Samalla kaavalla tehty kuin postauksen ensimmäinen mekko. Paitana ylimääräinen mitta ei niin haittaa.


Lökäpöksyt (kaava Acrobat jostain vanhemmasta Ottobresta tämäkin). Koko 68+, mutta eivät ole päässeet vielä käyttöön, koska ompelin vyötärön takasauman eteen :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti