tiistai 15. syyskuuta 2015

Eläinpyramidi

Stoff & Stillistä nappasin mukaani muutaman etukappaleen kokoisen palan digiprinttejä. Jatkopalaostoksilla kävin paikallisessa EK:ssa, mistä yritin löytää oikea sävyä siniharmaata hyvän tuntuista jerseytä. Lähellekään oikeaa sävyä ei ollut tarjolla, joten ostin rohkeasti palaaarista vaaleanpunaista. Onnekseni nämä sopivatkin hyvin yhteen!



Pienimmälle tein huputtoman kokohaalarin Ottobre Kids 4/11 lehden kaavoilla ihanasta eläinpinopalasta. Ennen tällaista vaatetta kutsuttiin potkupuvuksi, nykyään näköjään leikkipuvuksi. Tai jos tässä olisi huppu niin jumpsuitiksi. Huppua en pikkuvauvan vaatteeseen halunnut, tämä yksilö kun viettää pääosan ajastaan selällään. Siellähän se painaisi, pientä rassua. Toivottavasti näyttää silti päivävaatteelta.



Pingviinilauma päätyi keskimmäisen tunikaan. Kapeaan tällä kertaa, edellisestä viisastuneena. Kaava on Ottobre 4/14, kokoa leveyden puolesta 116 cm ja pituutta lisäsin helmaan 10 cm. Aika söpö tuli, mutta ei silti päätynyt tänään eskariin päälle. Ehkä huomenna?


Ommeltua, vaan ei minun koneestani. Vauva sai ompeluryhmämme vauvalahjana aivan ihanat Hellä Designin vaunuverhon ja tuttilapun. Vielä kerran kiitos koko ryhmälle ja tietysti erityisesti Annukalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti