keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Kankaiden yön saaliista

Kankaiden yönä (ompelijoiden aletapahtuma netissä) tilasin vain pienen pienen paketin Viljamin Puodista. Muutamia nappeja, neppareita ja nauhoja sekä tilkkuyllätyksen josta sanottiin että riittää tilkkutöihin tai ehkä vauvanvaatteiden kappaleisiin. Ajattelin että kyllähän sille sitten kesällä viimeistään käyttöä tulee!



Palat olivat yllättäen varsin reiluja tilkuiksi ja yhteensä 12 eurolla sai metrin verran kangasta, jos palat asetteli 150 cm leveän kankaan muotoon. En raaskinut käyttää suurimpia tilkkuja vauvan vaatteisiin kun ne ovat niin lyhyen aikaa käytössä, vaan tein tytölle trikootakin (Ottobre kids 4/14, Strawberry or Vanilla 116 cm) Kaavaan en tehnyt mitään muutoksia, istuu ilmankin aivan täydellisesti. Kankaat ovat Hattarakekkeriä jämäkkänä trikoona ja ohuen ohuena joustocollegena, käyvät hyvin samaan ompelukseen tuntumansa puolesta.





Myös vauva sai osansa ihanista tilkuista. Näin ensialkuun kokeilin Ottobre Kids 4/14 mallia 2 koossa 56 cm, takapuolen pyöreän palan yhdistin lahkeen kaavaan. Hyvän oloinen kaava, tosin ensi kerralla voisin huolitella vyötärön resorilla niin ei kuminauha ainakaan paina ja säästyisi kuosikangastakin.

Edestä                                                      Takaa

2 kommenttia:

  1. No saitpa tehtyä kivat noin pienistä paloista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja vielä jäi kaksi palaa, saa nähdä mitä niistä syntyy ;)

      Poista