torstai 26. maaliskuuta 2015

Onko tiikeri piilossa?

Tämä tiikeri ei ainakaan ole. Viimeiset tilkkuni Selian Puutarhapiilo-kankaasta pääsivät kuopuksen peplum-mekkoon. Kaava on Ottobre Kids lehdestä 1/15, 23 koossa 116 cm. Helmaa jatkoin 10 cm saadakseni tästä sukkahousujen kanssa käytettävän mekon, ne kun ovat helppoutensa vuoksi suosiossa nyt. Helma on myös kahden kappaleen sijaan tehty neljästä osasta, koska kangas ei riittänyt isompiin kappaleisiin. Onneksi sauma jää kuosin varjoon. 



Kaava on jälleen reilua kokoa, tuolle himpun päälle 110 cm lapselle olisi hyvin rittänyt 110cm, niin mekosta olisi tullut istuvampi.



Pengoin tovin tilkkulaatikkoani siivous mielessäni. Sieltä löytyikin niin paljon kivoja paloja, että oli valinnan vaikeus mitä niistä laittaisi yhteen. Tähän otin lähtökohdaksi pienen palan Nanun Karhut -kuosia ja etsin siihen sopivia muita paloja. Koska tiesin että vaaleanpunainen on nyt in, niin en viitsiyt koetella onneani toisen mustavalkoisen mekon kanssa vaan lisäsin lempparia tähän. Taisi tulla hiukan yöpaitamainen, mutta ei sen väliä kun käyttäjä kerran ihastui! Yläosan kaava on Ottobre kids 6/10, Let It Be 116 cm ja helmaan otin mittoja 1/12 Green Butterfly mekon kaavasta.

Kokeilin ensimmäistä kertaa ottaa tasokuvia ripustamalla vaatteen seinälle. Asettuu ehkä luontevammin kuin lattialle, mutta onhan tuossa oma vaivansa (ja teippiä kuluu...).

4 kommenttia: