tiistai 1. heinäkuuta 2014

Kesä ja loma

Kesäloman alkamisen kunniaksi ompelin itselleni lämmikettä. Tämä kesä kun ei ole paljon saanut kaipaamaan hellevaatteita, vaan ennemmin paksumpia huppareita. Tähän mani kangasta tasan metri kun laitoin hihansuihin pitkät resorit. Kauluksen saa vielä nostettua pystyyn solmimisnauhojen avulla, jos kaipaa lisälämmikettä. Nauhat ovat trikoota, joten joustavat kiinnisolmittuinakin riittävästi ettei tule kuristumisen tunnetta. Kuvassa vasen reuna jotenkin vetää kurttuun, mutta ei se luonnossa...



Kestositeitä, ettei loma mene hiostellessa. Näihin on käytetty kaikkia kivoja tilkkuja, mutta ei se tilkkulooda paljon vajentunut.

Ja vielä tulevia ompeluksia silmälläpitäen Ikasyrin salainen kangaspussi. Hintaa oli 30 euroa ja sisältöä hiukan alle 2kg. Supernopeasti postitetusta pussista paljastui reilu 5 metriä kankaita, eli metrihintaa jäi hiukan alle 6€! Palat olivat reiluja ja lähes kaikille on jo käyttöajatuskin. Esimerkiksi tähtileijonajerseytä on 70 cm, sydänautovelouria 125 cm ja muita siltä väliltä, ei siis mitään hukkapätkiä ja vain yhdessä on isompi virhe ja sekin laidassa. Loisto-ostos siis tällä kertaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti