sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Synttärisuma

Meidän perheellä on hauska toukokuu, kun synttäreitä tuntuu olevan vähän joka puolella! Olen saanut ommella monia lahjoja ja yhdet juhlat päästään järjestämään täällä kotonakin, kun esikoinen täyttää vuosia.Söpölle nelivuotiaalle lähtee lahjaksi kevyen kesäinen tunika. Kaava löytyy lehdestä Ottobre 3/12, 15. koko 110 cm, Fly Butterfly Fly. Kangas on kevyttä ja hiukan joustavaa puuvillaa. Ilmeisesti on mukava, kun kuopus pyysi itselleenkin tällaisen.

 

Eräs kuusi vuotta täyttävä saa lahjakseen dinopaidan uusimman Ottobren kaavoilla toteutettuna (3/13, 24. 122cm, Starry Print). Tästä tuli jostain syystä vielä reilumman näköinen kuin esikoisen raitapaita, missä siinäkin on jo aikalailla kasvunvaraa. Saajan mittoje en tarkaalleen muista, toivo sopii, että olisi rotevampaa mallia kuin meidän hoikkeliinimme :D


Ajoneuvokankaan esikoinen valitsi itse päiväkotikaverinsa kuusivuotislahjaan. Tämän kaava on tuttu ja turvallinen Sulo, Ottobresta 3/10. vaikka koko on 128 cm, on se pienempi kuin 3/13-lehden 122cm. Sulokaan ei ole mikään varsinainen slimmimalli, mutta raglanmallisesta kasvunvara ei niin pistä silmään.

Ei ole vaikea arvata, mikä vaate lähti missäkin paketissa :D


Omille lapsille pitäisi vielä keksiä lahjat. Mistähän 4- ja 6-vuotta täyttävät pitäisivät? Heille nämä äidin ompelukset ovat niin arkipäivää, että pitäisi ehkä olla jotain ihan muuta kuin vaatetta. Saattaisin jopa ostaa jotain, jos vaan keksisin jotain kivaa ja tarpeellista.

4 kommenttia:

 1. Kivat paidat! :D Munkin pitää tehdä tähtihihat, kun saan koneen huollosta...Meillä Väinön suosikkeja Legot ja autot! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Legot oli miullakin mietinnässä, kun poika haluaa lego-synttäritkin. Mutta mitä ihmettä tuolle kuopukselle? Saa aina vaan isoveljen vanhoja leluja ja vaatteita niin olisi välillä kiva antaa jotain ihan omaa ja uutta.

   Poista
 2. Aivan ihania ompeluksia ja kyllä itsetehty lahja ohittaa muovihärpäkkeet mennen tullen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ihan samaa mieltä, vaikka esikoinen onkin välillä protestoinut sitä että viedään aina lahjaksi itse ommeltua. Olen välillä antanut sitten ostaa lisäksi jonkun ihan pienen legojutun tms. pikkulelun.

   Poista