tiistai 3. huhtikuuta 2012

Keväänkeltaisia housuja


Pitihän noille edellisille paidoille tehdä housutkin kaveriksi. Tytön housut on 1/09 104cm Saimi-kaavamuunnoksella tehdyt ja oikein passelin kokoiset. Edessä pallotaskut ja vyötäröllä resorin lisäksi napinläpikuminauha. Pojan housut on muistaakseni 4/11 116cm housuista muokattu, vyötäröllä resori ja nauha, takana taskut. Muuten hyvät, mutta pidemmät olisi voinut tehdä. Kai se on uskottava että tuolle pojalle voi tehdä jo 122cm vaatetta. Taskut kummissakaan housuissa ei onnistunut kovin häävisti, mutta kun oli olevinaan kiire tehdessä. Kyllä näitä käytettyä tulee silti ja jos ei tule niin teen taskut uusiksi.

9 kommenttia:

 1. Pientö hienosäätöä niin näistä malleista tulee oikein hyviä minustakin :) Nuo pallotaskut oli aika vaikeat tehdä, mutta ehkä käytän ensi kerralla enemmän aputikkauksia.

  VastaaPoista
 2. Hienot housut molemmilla! Tarviis itekin kokeilla noita pallotaskuja, on niin kivan näköisiä :)

  VastaaPoista
 3. Noi aplikaatiot on ihan huiput:)
  Tappelin just yhdet pallotaskut ja seuraavissa toivottavasti onnistuin paremmin.

  VastaaPoista
 4. Hurjan söötti kuva raitasisaruksista!

  VastaaPoista
 5. Kiitos :) Tein ompeluohjeenkin noista pallotaskuista, löytyy oikean laidan sivupalkista.

  VastaaPoista
 6. Voi söpöyttä!

  VastaaPoista
 7. Mä olen aivan hulluna tällä hetkellä mustavalkoiseen yhdistettynä keltaiseen. Viimeiset 3 tilausta on olleet niitä kankaina, tänään viimeksi tilasin juuri tuota mustavalkoraidallista, tosin myös keltavalkoraidallista, harmaavalkoraidallista...

  VastaaPoista
 8. Kiitos Suvi :)
  Tiina: Yllättävän raikas yhdistelmä tämä on ja tullaan varmasti näkemään meidän naperoiden vaatteissa uudelleenkin, mustavalkoraidallista on kertynyt hyllyyn useampi metri.

  VastaaPoista